Ma kijött a Józsi, és azt mondta, hogy gyerünk az iskolába felseperni az avartot. Engem és nyolc társamat küldtek oda, a többiek meg mentek árkot kapirgálni. Rosszul jártam, mer a részeges Béla bá, meg a Gazsi is velünk jött, akik már kora reggel leitták magukat így sokra nem mentünk velük. 9 órakor már nekiálltunk is a munkának.

Gyorsan meguntuk ezért úgy döntöttünk hogy megreggelizünk. Aztán dél körül jött Józsi, hogy basztasson minket me nem haladunk, akkor megint nekiálltunk. Közben Gazsiék végre kijózanodtak és ők is tuttak segíteni. 2 órafelé már kész is voltunk. Nem tudom Józsi mit ugat állandóan. Ha egyszer egy munkát nekünk kiadnak azt mi becsülettel elvégezzük. Elmehet az anyja picsájába. Azután visszamentünk a gyülekező helyre és vége is volt mára a munkának.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmunkaforever.blog.hu/api/trackback/id/tr824880092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása